Cumhuriyet Anaokulu

Telefon : 0282 264 14 29
Belgegeçer : 0282 261 20 38
WEB https://cumhuriyetanaokulu59.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi No3 Süleymanpaşa/Tekirdağ
VİZYON : Çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı,bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.Bu bağlamda hedefimiz ; Çocuklara kendi etkinliklerini seçebilecekleri ortam hazırlayarak, onların plan oluşturma, izleme, uygulama ,tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, Çocuğun öğrenmede etkin,seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif,teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, Tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu,araştırmacı kimliği ve yeni projelerle destekleyen,bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir okul olmaktır.
MİSYON : Anaokulumuzda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak sorgulayarak yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren gelenek ve göreneklerimize duyarlı, doğayı koruyan ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak eğitim alırlar. Anaokulu olarak ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri bir ortam sunmaktayız.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 08.00-18.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz
Pansiyon :
Servis : Namık Kemal Öğrenci Servisi
Ulaşım : 1-3 numaralı otobüsle
Yerleşim Yeri : Hürriyet Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Cad. No:3 Süleymanpaşa/Tekirdağ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km